BEMUTATKOZÁS

A Medistus® Antivirus lágypasztillák szigorúan ellenőrzött növényi alapanyagokból egy nemzetközileg elismert, németországi gyógyszergyártó cég gyárában DIN EN ISO és GMP normák betartásával készülnek.

A Medistus® Antivirus lágypasztilla gyártási jogainak és technikai dokumentációjának tulajdonosa az ausztriai székhelyű Innopharm GmbH.
A cég fő tevékenysége orvostechnikai eszközök forgalmazása.
Az Innopharm GmbH gondoskodik a termékek biztonságos használatához elengedhetetlenül fontos klinikai vizsgálatok, laboratóriumi tesztek beszerzéséről, és további termékek fejlesztéséről.
A már meglévő, németországi és ausztriai szakmai kapcsolatain túlmenően az Innopharm GmbH folyamatosan keres új, megbízható partnereket közös projektek és további fejlesztések megvalósítására.

A Medistus® Antivirus lágypasztilla kizárólagos magyarországi és nemzetközi forgalmazói jogaival a Vitaplus Kft. rendelkezik, amely forgalmazóként ezen a területen sok éves szakmai tapasztalatot szerzett és jelentős partnerhálózatot épített ki.
A Vitaplus Kft sikeresen vezette be és forgalmazza a terméket számos európai és tengerentúli országban, és képviseli a Medistus® Antivirus márkát az Innopharm GmbH megbízásából nagynevű nemzetközi kiállításokon és szakmai vásárokon.